středa 17. února 2016

Rafaelova škola v Římě

Čtvrtá kniha je už téměř tři týdny v prodeji, a tak začínám psát pátou. Podle vašich ohlasů vím, že mnozí z vás jsou po přečtení čtyřky velmi zvědaví, jak to bude s Marinou a její láskou dál.

Nebojte se, nebudu spoilerovat, protože vím, že je mnoho z vás, kdo knihu právě čtete nebo dočítáte. Takže nebudu komentovat nic ze čtyřky, ale rovnou skočím do pětky.

Dneska bych vám chtěla představit místo, kam se Marina podívá po velkých starostech se svou láskou. Ocitne se právě tady - v Římě, aby se tam dozvěděla o jiné velké a nešťastné lásce ve své rodině...


Ano, představuji vám místa, kde se nachází římská Rafaelova škola. Kdo Řím znáte, při vyslovení jména Janiculum vám bude jasné, proč zrovna TO místo. Když nahoru na pahorek zvaný Janiculum vyfuníte v římském vedru, můžete si fotit ty nejkrásnější pohledy na římské chrámy a věže. Když se pak vydáte po Janiculu na turistickou vycházku, tak kromě úžasné architektury narazíte na botanickou zahradu a jedinečný palác Corsini. Zatímco palác vidíte hned na začátku článku, zahrada se skrývá ve videu.
Aspoň podle mého názoru to jsou opravdu ideální místa pro Rafaelku. Příroda ukrytá ve velkoměstě, škola, kterou vede Marinina teta Diana. Doufám, že jste na nezapomenutelnou Dianu, která se objevila v předchozích knižních dílech, nezapomněli. A i kdyby... Až dočtete pátý díl, už na ni nikdy nezapomenete... To mi věřte...



4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Teda ,vy nás napínáte!.........
.....Ale to je správné! Zase budem natěšení na další díl. :-D

Barbora řekl(a)...

Uf, vy nás teda napínáte. Na pětku se moc těším a vypadá to, že to bude ještě pěkně zajímavé...

IsobelleFarbs řekl(a)...

Už se těším... zrovna jsem přemýšlela nad tím, že Marina měla v každém ročníku nějakého příbuzného, a jak to bude teďka vypadat, když bude muset žít s Otoljenkou. A bác ho, já tady hned potom objevím článek o tom, že se dostane do Říma, kde je její teta Diana. Nemůžu se dočkat toho, že zase poznám blíž někoho z Marininy rodiny.

Renata Štulcová řekl(a)...

Trefa. :-) Kromě tety Diany potká v Římě i strýce, o kterém se tajnůstkářka Aine také moc nešíří.